Vakantiepark op Texel

Vakantiepark op Texel

Polder het Noorden, waar vakantiepark Prins Hendrik ligt, is een uniek stukje natuur. De plek herbergt prachtige fiets- en wandelpaden en biedt een adembenemend uitzicht over de Waddenzee. 

Het belangrijkste binnendijkse vogelrustgebied van Texel heet Utopia. Hier komen alle vogelsoorten die in het Waddengebied leven bij elkaar. U vindt er sternen, de grote steltloper, bruine kiekendieven en karekieten. En dan is er nog De Bol; een waterrijk en ruig gebied dat de malende molen omringt. In Texel gaat u terug naar de natuur: wandelen, zwemmen, uitwaaien, schelpen zoeken en turen over zee.

De vakantiehuisjes van Prins Hendrik

De vakantiehuisjes van het bungalowpark liggen verscholen tussen de bomen en beschikken allemaal over een ruime tuin. Ze variëren in stijl van Zweeds tot echt oud-Texels. Er zijn vier type bungalows, voor ieder wat wils. Van rustzoekers tot gezinnen die hun kinderen lekker willen laten rondrennen.

Lokaal eten

In het restaurant van Prins Hendrik kunt u proeven van lokaal eten en drinken. Geniet van eitjes van de boer en verse sapjes bij het ontbijt. In de middag bestelt u een echt Texels biertje en ’s avonds kunt u smaakvol dineren bij een roze kleurende avondlucht. Bij kouder weer nodigen het knapperende haardvuur en de luxe fauteuils u uit om lekker binnen te blijven en te luisteren naar de wind die om het hotel giert.

Vakantiepark Prins Hendrik Texel

✓ Genieten van echte Texelse stilte
✓ Vlakbij de Waddenzee
✓ Fietsenverhuur
✓ Restaurant
✓ WiFi in elke Bungalow

“Het park ligt ongeveer in het midden van de oostkust van het eiland, wat betekent dat je overal in maximaal 20 min kan zijn. Ideaal!”

“Een mooi park wat rustig gelegen is. De zee is erg dichtbij en er is een speeltuin voor de kinderen.”

Prins Hendrik Hotel & Bungalowpark Texel
×

We zien u graag terug! Schrijf u in voor de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van onze exclusieve aanbiedingen en nieuws over onze verbouwing.