CADEAUKAART

EEN SPECIAAL GESCHENK

Verras uw geliefde, vrienden of familie met een cadeaukaart. De cadeaukaart is te besteden in het hotel, het restaurant en aan de verschillende arrangementen. Geef een speciaal cadeau dat geschikt is voor iedere gelegenheid. Geef een van onze arrangementen als geschenk of stel uw eigen cadeaukaart samen!

SEIZOENSARRANGEMENTEN

De seizoensarrangementen bieden een passende ervaring bij ieder seizoen. Op Texel valt zo veel te proeven en te ervaren, dat past gewoonweg niet in vier seizoenen. Daarom hebben wij zes verschillende aanbiedingen.

Heerlijke gerechten van Prins Hendrik

RESTAURANT

Ons restaurant is de plek waar u kunt proeven van lokaal eten en drinken. Eitjes van de boer en verse sapjes bij het ontbijt. Een Texels biertje in de middag. Smaakvol dineren bij een licht roze kleurende avondlucht.

ERVARINGEN

Verras uw geliefde, vrienden of familie met een extra aangenaam verblijf en geef een ‘Ervaring’ cadeau. Geniet van de Proef & Ervaar Texel Ervaring, de Fiets- & Wandelervaring & de Vogelherkenningservaring.

Prins Hendrik Hotel & Bungalowpark Texel
×

We zien u graag terug! Schrijf u in voor de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van onze exclusieve aanbiedingen en nieuws over onze verbouwing.