HUISJE OP TEXEL HUREN

  • Laagste prijs garantie
  • Geen credit card nodig
  • Meest volledige aanbod
  • Unieke arrangementen

HOTEL & BUNGALOWPARK PRINS HENDRIK

Hotel & bungalowpark Prins Hendrik biedt verschillende bungalows, variërend in stijl van Zweeds tot echt oud-Texels. De huisjes zijn verscholen tussen de bomen en bieden tuinen rondom. Prins Hendrik heet rustzoekers en gezinnen, van harte welkom.

Bij Hotel Prins Hendrik hoor je geluiden van sternen, scholeksters en kiekendieven. Daarnaast ruik je de geur van de Waddenzee, die op nog geen twintig meter achter de groene dijk haar golven voor zich uitrolt. Proef en ervaar hier het eilandleven. Word wakker met het geluid van vogels en het kabbelende zeewater. Op een plek waar de zee je bijna omarmt. De ideale locatie om een huisje te huren op Texel.

DE BUNGALOWS VAN PRINS HENDRIK

Dit ruim opgezette park met de verschillende types huisjes, van Zweedse stijl tot echt oud-Texels, is verre van standaard. Zowel rustzoekers als gezinnen die houden van gezelligheid, vieren hier graag een vakantie of weekend weg.

Een huisje op Texel huren? De bungalows van prins hendrik Texel bieden plek aan maximaal zes personen. Er zijn verschillende type huisjes beschikbaar. Vanzelfsprekend is er WiFi in iedere bungalow, een speelplek voor kinderen en een broodjesservice beschikbaar.

Alle ingrediënten voor een prachtige vakantie zijn voorhanden. Ruime tuinen. Bomen. De service. De gastvrijheid. De Waddenzee, strandjes, een prachtig uitzicht en prachtige fiets- en wandelpaden op een steenworp afstand. Een speeltuintje voor de kinderen.

Een huisje op Texel huren? De bungalows van prins hendrik Texel bieden plek aan maximaal zes personen. Er zijn verschillende type huisjes beschikbaar. Vanzelfsprekend is er WiFi in iedere bungalow, een speelplek voor kinderen en een broodjesservice beschikbaar.

ONTDEK HOTEL & BUNGALOWPARK PRINS HENDRIK

HISTORIE

Het spannende verhaal over Hotel en Bungalowpark Prins Hendrik begint in 1876. Polder Het Noorden is een feit. Lees het hele verhaal en het begin van Prins Hendrik op de historie pagina.

ONS RESTAURANT

Tijdens uw overnachting op de Waddeneilanden is ons restaurant dé plek waar u kunt proeven van lokaal eten en drinken. U bent welkom voor het ontbijt, de lunch, een fris Texels biertje of een smaakvol diner.

Hotel Prins Hendrik

ONZE HOTELKAMERS

Hotel Prins Hendrik telt 24 kamers met een uitzicht dat varieert van mooi tot schitterend. Tijdens een hotel arrangement op Texel geniet uw van een doorkijk naar de Waddendijk waarachter ‘s ochtends de zon opkomt.

DE OMGEVING

Hotel & bungalowpark Prins Hendrik bevindt zich op de ideale locatie, tussen de dorpen Oudeschild en De Cockdsdorp in. Wilt u het eilandgevoel écht ervaren? Dan is het buitendijkse fietspad dat u in beide richtingen kunt befietsen, een betoverende ervaring. Dankzij het uitzicht op de nagenoeg vlakke Waddenzee, mooie strandjes en tientallen vogelsoorten die het eiland vaak gebruiken als broedplaats of winters toevluchtoord.

TEXELSE POLDER VAN HET NOORDEN

Unesco Werelfderfgoed de Wadden. Natuurgebieden Utopia en krekengebied De Schorren, waar de mooiste vogelsoorten neerstrijken in de veilige luwte van het eiland. En dan is er nog De Bol. Een waterrijk en ruig gebied dat de malende molen omringt.

Straatje Oosterend vlakbij Hotel & Bungalowpark Prins Hendrik - Texel

OOSTEREND

Veel mensen vinden Oosterend het mooiste dorp van Texel. Schilderachtige straatjes met oude geveltjes omringen de middeleeuwse Maartenskerk. Enkele winkels, restaurants en een café zorgen voor wat gezellige reuring in het dorp, dat circa 1300 inwoners telt. Oosterend ligt vlakbij de Waddenzee.

Prins Hendrik Hotel & Bungalowpark Texel
×

We zien u graag terug! Schrijf u in voor de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van onze exclusieve aanbiedingen en nieuws over onze verbouwing.