OVERNACHTEN WADDENEILANDEN

HOTEL PRINS HENDRIK

Hotel Prins Hendrik heeft de aanblik en sfeer van een jachthuis: stijlvol, aangenaam en uitnodigend. Dit biedt de perfecte locatie voor een bijzondere overnachting op de Waddeneilanden. Daarnaast is het hotel gelegen op één van de mooiste locaties van Texel: op een steenworp afstand van de Waddenzee en omringd door drie natuurgebieden.

Bij Hotel Prins Hendrik hoor je geluiden van sternen, scholeksters en kiekendieven. Daarnaast ruik je de geur van de Waddenzee, die op nog geen twintig meter achter de groene dijk haar golven voor zich uitrolt. Proef en ervaar hier het eilandleven. Word wakker met het geluid van vogels en het kabbelende zeewater. Op een plek waar de zee je bijna omarmt. De ideale locatie voor een overnachting op de Waddeneilanden.

ONZE BUNGALOWS

Huisje huren vlakbij de Waddenzee? Onze bungalows zijn verscholen tussen de bomen en variëren in stijl. Bungalows in Zweedse stijl tot echt oud-Texels. Prins Hendrik heet rustzoekers en gezinnen, van harte welkom.

ONS RESTAURANT

Tijdens uw overnachting op de Waddeneilanden is ons restaurant dé plek waar u kunt proeven van lokaal eten en drinken. U bent welkom voor het ontbijt, de lunch, een fris Texels biertje of een smaakvol diner.

Hotel Prins Hendrik

ONZE HOTELKAMERS

Hotel Prins Hendrik telt 24 kamers met een uitzicht dat varieert van mooi tot schitterend. Tijdens een bijzondere overnachting geniet uw van een doorkijk naar de Waddendijk waarachter ‘s ochtends de zon opkomt.

Prins Hendrik Hotel & Bungalowpark Texel
×

We zien u graag terug! Schrijf u in voor de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van onze exclusieve aanbiedingen en nieuws over onze verbouwing.