Floris Restaurant

Blijf je bij ons logeren? Dichterbij de Waddenzee kom je niet. Ons hotel bevindt zich op een prachtig en heerlijk rustig stukje Texel. Word wakker met het geluid van de vogels en geniet van de zonsopgang op de Waddendijk. Het is fijn om soms niet thuis te zijn, even je hoofd leeg te maken en dingen vanuit een ander perspectief te zien.

FLORIS TUIN

Als het weer het enigszins toelaat dan is ons heerlijke tuinterras open. Of je nu op zoek bent naar een lekker kopje koffie met gebak, cocktails of wat lekkere bites, we’ve got you covered from morning ‘till night.

FLORIS RESTAURANT

In ons restaurant Floris is het fijn rondhangen. De hele dag lang, als je wilt. Floris staat voor goed eten en drinken en gezelligheid. Loop binnen, vind je plek aan tafel, bij de kachel, of plof lekker neer op ons terras. Waar heb je zin in? Koffie met onze eigen cheesecake, een lunch of een lekker Texels biertje? Is het tijd voor een borrel of wil je al aan tafel? Alles kan! Voel je thuis, voel je welkom.

FLORIS BAR

Wij nodigen u graag uit bij ons aan de bar met uitzicht op de Waddendijk voor een lekker kopje koffie, een Texels biertje, een lekkere bite of gewoon een goed gesprek.

VOUCHERS

Verras uw geliefde met een cadeaubon. U kunt zelf het gewenste bedrag bepalen. Van een lunch of een uitgebreid 3-gangen diner tot een complete beleving met een overnachting. Alles is mogelijk! De cadeaubon is geldig voor het hotel en Restaurant Floris.

Prins Hendrik Hotel & Bungalowpark Texel
×

We zien u graag terug! Schrijf u in voor de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van onze exclusieve aanbiedingen en nieuws over onze verbouwing.