• Stoelen met tafel in lobby Prins Hendrik Texel

UW IDEALE TEXEL VAKANTIE HOTEL

  • Laagste prijs garantie
  • Geen credit card nodig
  • Meest volledige aanbod
  • Unieke arrangementen

HET PERFECTE HOTEL VOOR UW VAKANTIE NAAR TEXEL

Zoekt u het perfecte hotel voor uw Texel vakantie? Hotel Prins Hendrik verwelkomt u met modern gerenoveerde kamers die ultiem comfort bieden tijdens uw verblijf op Texel. Modern design gecombineerd met een vleugje Texelse charme zorgt voor de perfecte sfeer om te ontspannen na een dag het eiland verkennen.

Geniet van heerlijke culinaire creaties in ons onlangs gerenoveerde Floris restaurant. Proef de lokale smaken, bereid met passie en finesse, in een sfeervolle setting.

De rustige locatie van hotel Prins Hendrik biedt de perfecte achtergrond voor uw Texel vakantie. Ontsnap aan de drukte en kom tot rust terwijl u geniet van het prachtige landschap en de frisse zeelucht.

Maak uw vakantie op Texel nog specialer met onze unieke arrangementen. Of u nu op zoek bent naar een romantisch uitje of een culinaire ervaring, wij hebben iets voor elke soort reiziger.

Boek nu en ervaar de magie van een vakantie op Texel bij hotel Prins Hendrik.

ONTDEK HOTEL PRINS HENDRIK

Op zoek naar het perfecte hotel voor je vakantie naar Texel? Bij Prins Hendrik proef en ervaar je het eilandleven. Geluiden van sternen, scholeksters en kiekendieven. De geur van de Waddenzee, die op nog geen twintig meter achter de groene dijk haar golven voor zich uitrolt. De malende wieken van de molen die in stilte het overtollige water de polder uitjaagt. Word wakker bij het geluid van vogels en kabbelend zeewater. Op een plek waar de zee je bijna omarmt.

ONZE HOTELKAMERS

Hotel Prins Hendrik telt 24 hotelkamers, die erg geschikt zijn voor een vakantie naar Texel. Van een doorkijk naar de Waddendijk waarachter ‘s ochtends de zon opkomt, tot de uitgestrekte, ruige polder.

2 persoonstafels met gele stoelen Restaurant Floris Texel

FLORIS RESTAURANT

Ons restaurant is de plek waar u kunt proeven van lokaal eten en drinken. U bent welkom voor het ontbijt, de lunch of een Texels biertje in de middag. ’s Avonds verrassen wij u met een smaakvol diner.

AANBIEDINGEN

Maak uw verblijf op Texel extra aangenaam en boek een seizoensarrangement of ‘ervaring’. Unieke aanbiedingen en extra’s die alleen op onze website verkrijgbaar zijn. Bekijk hier welke aanbieding bij uw verblijf past.

TEXEL

Ontdek wat er allemaal te beleven valt tijdens een last minute vakantie op Texel

Veel mensen vinden Oosterend het mooiste dorp van Texel. Schilderachtige straatjes met oude geveltjes omringen de middeleeuwse Maartenskerk. Enkele winkels, restaurants en een café zorgen voor wat gezellige reuring in het dorp, dat circa 1300 inwoners telt. Oosterend ligt vlakbij de Waddenzee.

Of het nu zomer, herfst, winter of voorjaar is: vogels kijken op Texel kunt u het hele jaar doen. Het leuke van vogels kijken op ‘ons’ eiland is:

  • Het kan ongestraft. De vogels interesseert het ogenschijnlijk niets dat u hun privacy aan alle kanten staat te schenden. Vogels zijn eigenlijk heel makkelijke dieren.
  • U hoeft er geen professional voor te zijn, u heeft hooguit geduld nodig. En een verrekijker.
  • Vogels zijn overal. De vogelwerkgroep heeft 48 plekken op het eiland in kaart gebracht in Google Maps en bij deze plaatsen vermeld welke vogels u er kunt vinden. Ook buiten deze plekken ziet u ze overal. Bonte spechten in achtertuinen en een sperwer in de dennenbomen langs een wandelpad. Op Texel staan we op vogelgebied nergens meer van te kijken.

Unesco Werelfderfgoed de Wadden. Natuurgebieden Utopia en krekengebied De Schorren, waar de mooiste vogelsoorten neerstrijken in de veilige luwte van het eiland. En dan is er nog De Bol. Een waterrijk en ruig gebied dat de malende molen omringt.

Prins Hendrik Hotel & Bungalowpark Texel
×

We zien u graag terug! Schrijf u in voor de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van onze exclusieve aanbiedingen en nieuws over onze verbouwing.