ROMANTISCH HOTEL TEXEL

  • Laagste prijs garantie
  • Geen credit card nodig
  • Meest volledige aanbod
  • Unieke arrangementen

HOTEL PRINS HENDRIK

Toe aan een romantisch weekendje weg? Er samen tussenuit en genieten van de rust en van elkaar? Romantisch genieten van de zon die opkomt boven zee? Dan is Hotel Prins Hendrik op Texel de ideale bestemming. Het hotel heeft de aanblik en de sfeer van een jachthuis: stijlvol, aangenaam en uitnodigend. Dit biedt de perfecte locatie voor een romantische overnachting op de Waddeneilanden. Daarnaast is het hotel gelegen op één van de mooiste locaties van Texel: op een steenworp afstand van de Waddenzee en omringd door drie natuurgebieden.

Bij Hotel Prins Hendrik hoor je geluiden van sterns, scholeksters en kiekendieven. Daarnaast ruik je de geur van de Waddenzee, die op nog geen twintig meter achter de groene dijk haar golven voor zich uitrolt. Proef en ervaar hier het eilandleven. Word wakker met het geluid van vogels en het kabbelende zeewater. Op een plek waar de zee je bijna omarmt. De ideale plek voor een romantische overnachting op Texel.

ROMANTISCH HOTEL TEXEL

Romantisch overnachten op Texel

OVERNACHTEN

Bij een romantisch weekendje weg hoort natuurlijk een fijne hotelkamer. Bij Hotel Prins Hendrik begrijpen we dat maar al te goed. De onlangs gerenoveerde kamers bieden een keurige badkamer en zijn warm en stijlvol ingericht. Het hotel telt 24 kamers met een uitzicht dat varieert van mooi tot schitterend. Tijdens een romantische overnachting geniet u van een doorkijk naar de Waddendijk waarachter ‘s ochtends de zon opkomt.

ETEN & DRINKEN

Ons restaurant is de plek waar u kunt proeven van lokaal eten en drinken tijdens een romantisch verblijf op Texel. Eitjes van de boer en verse sapjes bij het ontbijt. Een Texels biertje in de middag. Smaakvol dineren bij een licht roze kleurende avondlucht. Bij kouder weer brandt de haard en nodigen de grote, robuuste tafel en luxe fauteuils u uit om binnen te blijven, te lezen en te genieten van de wind die rond het hotel giert.

ONTDEK HOTEL PRINS HENDRIK

HISTORIE

Het spannende verhaal over Hotel en Bungalowpark Prins Hendrik begint in 1876. Polder Het Noorden is een feit. Lees het hele verhaal en het begin van Prins Hendrik op de historie pagina.

ROMANTISCH ARRANGEMENT

Toe aan een romantisch weekendje weg? Maak uw verblijf bij Prins Hendrik Hotel extra aangenaam en romantisch met een diner voor twee, rozenblaadjes op het bed, een heerlijke fles Prosecco en een late check-out.

BUNGALOWPARK

Naast de 24 hotelkamers biedt Prins Hendrik ook een prachtig bungalowpark. Dus mocht u liever met het hele gezin op vakantie gaan of genieten van een lang weekend weg, dan zijn onze bungalows precies wat u zoekt.

ROMANTIEK OP TEXEL

Toe aan een romantisch weekendje weg? Dan is een overnachting op Texel een goed idee. Samen genieten & ontspannen in een heerlijke omgeving. Ontdek alles wat Texel te bieden heeft voor een romantisch weekend weg.

ACTIEVE ACTIVITEITEN

Texel is het grootste Waddeneiland van Nederland en er is van alles te doen. Het eiland heeft geweldige stranden en een prachtige natuur. Maak samen met uw geliefde een wandeling over het strand of dwars door de wilde duinen.  Op Texel is van alles te beleven. Van mooie lange strandwandelingen met je geliefde tot de ruige natuur van de duinen en bossen ontdekken. Maar gezellig knuffelen met lammetjes of een bezoekje aan Ecomare zijn ook zeker de moeite waard. Kom het prachtige Texel ontdekken tijdens een romantisch weekendje weg.

CULTURELE ACTIVITEITEN

Texel is er ook voor de cultuur liefhebber. Breng een bezoek aan een van de musea, geniet van mooie verhalen over zeehonden, jutterij en het zeemansleven. Daarnaast vind je op het eiland ook verschillende galerieën, voorstellingen, workshops en culturele evenementen. Kortom, Texel heeft veel meer te bieden dan zon, natuur & zee!

Prins Hendrik Hotel & Bungalowpark Texel
×

We zien u graag terug! Schrijf u in voor de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van onze exclusieve aanbiedingen en nieuws over onze verbouwing.