Vakantiehuisjes op Texel

Vakantiehuisjes op Texel

Genieten in Prins Hendrik

Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte? Als u behoefte heeft aan rust, ruimte en frisse lucht bent u bij Prins Hendrik aan het goede adres. Deze vakantiehuisjes op Texel bieden de ideale uitvalsbasis voor een gezonde trip naar het eiland.

Prins Hendrik bungalowpark Texel biedt u een uniek stukje Nederland in een oase van ruimte en rust. Het afgelegen, natuurgerichte park bestaat uit 42 bungalows voor maximaal zes personen. De vakantiehuisjes beschikken allemaal over een ruime, tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar het terras. Naast het bungalowpark heeft Prins Hendrik een hotel met 20 kamers, elk met een prachtig uitzicht: van een doorkijk naar de Waddendijk waarachter ‘s ochtends de zon opkomt, tot de uitgestrekte, ruige polder.

Natuur in Texel

In Prins Hendrik vakantiepark Texel wordt u vredig gewekt door het geluid van sternen, scholeksters en kiekendieven. De geur van de Waddenzee drijft u richting het strand waar u zeehonden kunt zien zonnebaden. De vakantiehuisjes liggen in polder het Noorden, aan de noordoostkant van Texel. Het dichtstbijzijnde dorp is het pittoreske Oosterend, waar u jaren teruggaat in de tijd. Ontdek de schilderachtige straatjes met oude geveltjes en breng een bezoek aan de Middeleeuwse Maartenskerk.

Ontdek het eiland

Bij deze unieke vakantiehuisjes op Texel kunt u een (elektrische) fiets, tandem of kidcar huren om het eiland verder te ontdekken. Het vakantiepark ligt op minder dan een kilometer van nationale parken De Schorren, Utopia en De Bol. Enkele intieme strandjes liggen op nog geen tien minuten fietsen. Geniet van het buitenleven op een plek waar de zee je bijna omarmt.

Vakantiehuisjes Prins Hendrik Texel

✓ Genieten van echte Texelse stilte
✓ Vlakbij de Waddenzee
✓ Fietsenverhuur
✓ Restaurant
✓ WiFi in elke Bungalow

“Luxe inrichting en zeer mooie ligging.Zeer zeker de moeite waard om nog een keer terug te gaan naar Texel.”

“Het park ligt ongeveer in het midden van de oostkust van het eiland, wat betekent dat je overal in maximaal 20 min kan zijn. Ideaal!”

Prins Hendrik Hotel & Bungalowpark Texel
×

We zien u graag terug! Schrijf u in voor de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van onze exclusieve aanbiedingen en nieuws over onze verbouwing.