Een bungalow huren op Texel geeft gegarandeerd plezier

Ervaar Texel op haar best

Het maken van vakantieplannen is een vermakelijk tijdverdrijf. Een ontspannen vakantieverblijf vinden is nóg leuker. En wat is in dat geval een beter plan dan een bungalow huren op Texel?

Geniet in Bungalowpark Prins Hendrik

Prins Hendrik omvat een bungalowpark van maar liefst 42 bungalows, allemaal verscholen in het groen en voorzien van WiFi, fietsenverhuur, een broodjesservice en een speelplek voor kinderen. De huisjes zijn gelegen op steenworp afstand van de Waddenzee in het meest authentieke dorpje van Texel: Oosterend. Door vele beschreven als het mooiste dorp van Texel vanwege haar eigenheid, schilderachtige straatjes met oude gevels en de middeleeuwse Maartenskerk. Lokale boetiekjes, restaurants en cafés zorgen voor een ultiem gezelligheidsgevoel. Vanuit hier zijn alle highlights van Texel gemakkelijk te bezoeken is er met maar liefst drie natuurgebieden en vogelwalhalla Utopia geen betere uitvalsbasis voor een wandel -of fietstocht.

Een aangename gezinsvakantie

Een bungalow huren op Texel is met uitstek het beste idee voor een aangename gezinsvakantie. Prins Hendrik voorziet in alle gemakken en biedt voldoende speelruimte voor kinderen. Een speeltuin mag daaraan natuurlijk niet ontbreken. En… in het bezit van een huisdier? Geen enkel probleem! In een aantal bungalows zijn zij van harte welkom op bungalowpark Prins Hendrik. Een leuke bijkomstigheid is de diversiteit aan type huisjes binnen het bungalowpark. Zo biedt Prins Hendrik bijvoorbeeld echt oud-Texelse huisjes. Verre van standaard en een mooie toevoeging op een Texelse ervaring.

Een bungalow huren op Texel geeft een aangenaam en persoonlijk gevoel van ‘thuiskomen’, en staat garant voor een topvakantie voor jong en oud!

Bungalowpark Prins Hendrik Texel

✓ Genieten van echte Texelse stilte
✓ Vlakbij de Waddenzee
✓ Fietsenverhuur
✓ Restaurant
✓ WiFi in elke Bungalow

“Het park ligt ongeveer in het midden van de oostkust van het eiland, wat betekent dat je overal in maximaal 20 min kan zijn. Ideaal!”

“Een mooi park wat rustig gelegen is. De zee is erg dichtbij en er is een speeltuin voor de kinderen.”

Prins Hendrik Hotel & Bungalowpark Texel
×

We zien u graag terug! Schrijf u in voor de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van onze exclusieve aanbiedingen en nieuws over onze verbouwing.