ONS RESTAURANT OP TEXEL

Ons restaurant is de plek waar u kunt proeven van lokaal eten en drinken. Eitjes van de boer en verse sapjes bij het ontbijt. Een Texels biertje in de middag. Smaakvol dineren bij een licht roze kleurende avondlucht.

“Verse lokale producten”

Terwijl u rustig uw koffie drinkt en een eitje tikt, wordt de wereld rondom Prins Hendrik wakker. Op het ontbijtbuffet staan zoveel mogelijk verse, lokale producten. Geniet van zelfgemaakte jam, yoghurt, muesli en Texels brood.

Bij kouder weer brandt de haard en nodigen de grote, robuuste tafel en luxe fauteuils u uit om binnen te blijven, te lezen en te genieten van de wind die rond het hotel giert.

Laat Texel zich van haar warmste kant zien? Dan is ons terras op het zuiden een heerlijke plek om bij te komen van een wandeling of fietstocht.

Ons hotel is jaarrond in trek. Boek nu een kamer in Hotel Prins Hendrik en verzeker uzelf van een heerlijke tijd op Texel.

ONS MENU

Gedurende de wintermaanden serveren wij een dagelijks wisselend keuzemenu.

ONZE AFHAALMENU’S

Reserveringsaanvraag

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


  Uw aanvraag is pas definitief indien u van ons een bevestiging ontvangt. Tot 24 uur van te voren is online aanvraag mogelijk. Aanvragen binnen 24 uur alleen telefonisch 0222-363020

  Het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied. Waddengoud geeft u de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt. Restaurant Prins Hendrik is Waddengoud gecertificeerd.

  Mooie gerechten met goede ingrediënten
  Je proeft de aandacht die er besteed is aan het eten. Het zijn heerlijke gerechten met goede ingrediënten. Heerlijk gegeten.

  Heerlijk gegeten in een rustige ambiance.

  VEELGESTELDE VRAGEN

  De tijden van Prins Hendrik Hotel Texel voor ontbijt, lunch en diner zijn achtereenvolgend: 08:00 – 10:30 uur, 11:00 – 17:00 uur en 17:30 – 20:30 uur.

  Indien u bij ons wilt dineren dan raden wij u aan van tevoren een tafeltje te reserveren in het restaurant van Prins Hendrik Hotel Texel. U kunt dit doen tijdens de boeking, of achteraf via mail of telefonisch.

  Bij Prins Hendrik Hotel Texel houden we van een gezonde nachtrust. En onze gasten meestal ook. Afhankelijk van het aantal gasten zal de bar iets langer openblijven.

  Prins Hendrik Hotel Texel beschikt over een multifunctionele zaal, de ‘Schorrenzaal’. Deze zaal is zeer geschikt voor een private dining.

  In het restaurant van Prins Hendrik Hotel Texel serveren wij een ontbijtbuffet met bij voorkeur lokale en natuurlijke producten.

  Bij de gerechten die geserveerd worden in het restaurant van Prins Hendrik Hotel Texel moet u denken aan: Internationale gerechten met een lokale twist, Hollandse garnalen, Texels lamsvlees, Texels rundvlees, vis uit de Noord- en Waddenzee.

  De koks van het restaurant van Prins Hendrik Hotel Texel zijn op de hoogte van vrijwel iedere allergie of dieet. U kunt uw wensen kenbaar maken bij het maken van de boeking.

  Kinderen zijn bij ons van harte welkom. Het restaurant van Prins Hendrik Hotel Texel beschikt dan ook over een speciale kinderkaart.

  Prins Hendrik Hotel & Bungalowpark Texel
  ×