ONS POP-UP RESTAURANT
Om u ook tijdens de verbouwing van dienst te kunnen zijn, verplaatsen wij ons restaurant tijdelijk naar Den Burg. Dankzij de medewerking van onze collega-restaurateurs strijken onze koks van januari tot maart neer in LvY Indonesia aan de Warmoesstraat 2.
Vier dagen per week serveren wij daar de gerechten die u van ons gewend bent, klassieke gerechten met een moderne twist.
Ook onze bedieningsmedewerkers verhuizen mee, dus u kunt de bekende gezichten verwachten en de vertrouwde service.
De pop-up is geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 18.00 uur.
Reserveren is gewenst.
MISSET HORECA TERRAS TOP 100
Prins Hendrik Hotel & Bungalowpark Texel werd in 2021 verkozen tot nummer 20 in de Misset Horeca Terras Top 100.
ONS MENU
VOORGERECHTEN
Texelse carpaccio 13,00
Carpaccio van Texels rund geserveerd met truffelolie en Texelse oude kaas
Dutch Yellowtail 13,50
Gepekelde Dutch yellowtail met zeewier en sesamdressing
No zalmtartaar (veg.) 9,00
Tartaar van gerookte wortel, met rode linzen en dille
Aziatische chowder 8,00
Gevulde Oosterse soep met mosselen
Chef special
Wisselend gerecht van de chef
HOOFDGERECHTEN
Texels rund 24,00
Runderbavette met bearnaisesaus, aardappelgarnituur en seizoengroentes
Ossobuco Milanese 24,00
Italiaanse slowfood klassieker van kalfsschenkel geserveerd met risotto
Lam 19,00
Lamsburger met Marokkaanse kruiden geserveerd met frites
Roodbaars 25,00
Roodbaarsfilet met tomatensaus en parelcouscous
Dry aged biet (veg.) 23,50
21 dagen gerijpte biet met truffelsaus
Vegan “kipstukjes” 19,00
Noodles met “kipstukjes”, Oosterse groentes en Teriyakisaus
Chef special
Wisselend gerecht van de chef
DESSERTS
Bananensplit met kokos 8,50
Gekarameliseerde banaan met kokos ijs en karamelsaus
Chocoladebol 9,50
Chocoladebol gevuld met waanzinnig lekkere hazelnootmousse
Kaas 12,50
Kaasplankje met Texelse en “overkantse” kazen
Chef special
Wisselend gerecht van de chef

Het keurmerk voor producten en diensten uit het Waddengebied. Waddengoud geeft u de garantie dat de producten uit dit gebied afkomstig zijn en op een duurzame wijze zijn gemaakt. Restaurant Prins Hendrik is Waddengoud gecertificeerd.