Een weekje Texel is zo gek nog niet!

Een eiland vol verrassingen

Op Texel is meer te beleven dan u in eerste instantie ook maar zou kunnen bedenken. Behalve wandelen en fietsen in de natuur heeft dit prachtige eiland nog een aantal verrassingen in petto. Een weekje Texel is dan ook zo gek nog niet!

Uitwaaien kan op Texel als de beste. De 30km uitgestrekte stranden bieden een overvloed aan wandel- en fiets mogelijkheden. Langs het strand, of door de vele natuurparken als De Schorren en Vogelwalhalla Utopia. Maar heeft u er weleens aan gedacht het eiland te verkennen op een paard? Behalve dat alleen dat al een hele uitdaging kan zijn, is het een mooie manier om van de zilte Waddenzee en haar omgeving te genieten. Leuk om aan te vullen met een volledige dag van ontspanning bij de SPA of middels een yoga-sessie op het strand.

Voor de echte sportievelingen biedt een weekje Texel ook voldoende mogelijkheden. Denk aan surfen, ATB mountainbiken, blokarten en powerkiten. Maar daar houdt het niet bij op. Een weekje op Texel gaat je niet snel vervelen. Hoewel het verleidelijk is om met een goed boek bij de haard neer te ploffen, worden er ook nog genoeg andere, meer softe, activiteiten georganiseerd. Vliegeren, mooie fotoroutes, puzzeltochten, Ecomare, nordic walking en wadlopen zijn daar maar slechts een klein voorbeeld van. Slecht weer? Wees niet getreurd. Neem dan een kijkje bij de kaasboerderij, het Juttersmuseum, de bierbrouwerij of breng een bezoek aan het levendige Den Burg. Er hangt een gezellige, authentieke en warme sfeer. Barretjes, restaurants en boetieks zijn hier zeker te vinden. Kortom. Er is op Texel enorm veel te beleven.

Hotel Prins Hendrik

Een beetje rust kunt u tussendoor dan ook vast wel gebruiken. Vlakbij het bekende dorpje Cocksdorp en het meest authentieke, schilderachtige dorpje van Texel, genaamd Oosterend, ligt Hotel Prins Hendrik met 20 comfortabele hotelkamers.

Word wakker bij het geluid van de vogels en kabbelend zeewater. Hier ontdekt u de echte stilte. De Waddenzee ligt op nog geen twintig meter van het hotel, te midden van natuurgebied De Bol. Bij Prins Hendrik maken we u tijdens uw weekje Texel, deelgenoot van de rust. Behalve een hotel voorzien van alle nodige en gezellige faciliteiten, biedt Prins Hendrik ook nog een Bungalowpark. Een plek midden in de natuur, helemaal voor uzelf.

Kom een weekje naar Texel, en ervaar het zelf…

Bungalowpark Prins Hendrik Texel

✓ Genieten van echte Texelse stilte
✓ Vlakbij de Waddenzee
✓ Fietsenverhuur
✓ Restaurant
✓ WiFi in elke Bungalow

“Het park ligt ongeveer in het midden van de oostkust van het eiland, wat betekent dat je overal in maximaal 20 min kan zijn. Ideaal!”

“Een mooi park wat rustig gelegen is. De zee is erg dichtbij en er is een speeltuin voor de kinderen.”

Prins Hendrik Hotel & Bungalowpark Texel
×

We zien u graag terug! Schrijf u in voor de nieuwsbrief en word als eerste op de hoogte gebracht van onze exclusieve aanbiedingen en nieuws over onze verbouwing.