Overnachten op Texel met hond

Ontsnap aan het vaste land en ervaar Texel met uw viervoeter

Met maar liefst 30 km aan strand is Texel de perfecte plek om even uit te waaien met uw hond. Bij Bungalowpark Prins Hendrik is uw huisdier van harte welkom, en wat is er nou leuker dan je trouwe viervoeter meenemen op reis? Kortom, kom samen met je hond naar Texel, maak de heerlijkste wandelingen door de bossen en droom weg aan de kust.

Overnachten op Texel met uw hond

Aan de frisse lucht op Texel wordt extra veel plezier beleefd wanneer de hond ook mee mag. Dat geeft een fijn gevoel, nietwaar? Gelegen nabij de zee en vlakbij het centrum van het meest authentieke dorpje van Texel – Oosterend – ligt Bungalowpark Prins Hendrik. Met uw hond overnachten op Texel verloopt moeiteloos met een verblijf in dit groene park. Ruimtelijke bungalows waar de hond heerlijk uitgelaten kan rondspringen en spelen. Zowel binnen als in eigen tuin. Vanuit hier kunt u al het moois van Texel gaan aanschouwen. Bijvoorbeeld Vogelwalhalla Utopia, het belangrijkste vogelgebied van Texel waar alle soorten die in het Waddengebied leven samenkomen. Of wat dacht u van natuurgebied De Schorren? En uiteraard is UNESCO Werelderfgoed de Waddenzee de moeite waard om even stil te blijven staan.

Bungalowpark Prins Hendrik

Overnachten op Texel met de hond belooft een ideale vakantie te worden. Kom tot rust en plof neer in een volledig uitgeruste Bungalow op Prins Hendrik Bungalowpark. De bungalows bieden plek voor zes personen en zijn voorzien van Wi-Fi en eventuele broodjesservice en fietshuur. Tevens is er een speelplek voor kinderen. En voor de leukste wandeltips kunt u gewoon terecht bij onze receptiemedewerkers. Zij weten precies welke gebieden op Texel ideaal zijn om uw hond los te laten rennen. Een overnachting op Texel kan bijna niet beter worden wanneer uw huisdier net zo welkom is!

Bekijk hier de mogelijkheden voor een overnachting op Texel met uw hond.

Bungalowpark Prins Hendrik Texel

✓ Genieten van echte Texelse stilte
✓ Vlakbij de Waddenzee
✓ Fietsenverhuur
✓ Restaurant
✓ WiFi in elke Bungalow

“Het park ligt ongeveer in het midden van de oostkust van het eiland, wat betekent dat je overal in maximaal 20 min kan zijn. Ideaal!”

DideWe

“Een mooi park wat rustig gelegen is. De zee is erg dichtbij en er is een speeltuin voor de kinderen.”

mirandapeek

Prins Hendrik Hotel & Bungalowpark Texel
×